Røisheim hotel | Utstilling i Galleriet på Røisheim
807
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Utstilling i Galleriet på Røisheim

Category
Galleri, Kunst
About This Project

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim

Utstillingen, som ble åpnet 13. mai omfatter grafikk og keramiske arbeider og varer frem til 1. september. Eiere og drivere av Røisheim er stolte over at H.M. Dronning Sonja har takket ja til å stille ut sin kunst på Røisheim i sommer. Dette har blitt en spennende utstilling hvor både galleriet på stabbuet og tunet tas i bruk. I ett av verkene har Dronningen latt seg inspirere av norske stavkirker og utgangspunktet er veggene på Vågå kirke.

Vi ønsker hotelles gjester hjertelig velkommen til utstillingen.

Utstillinger i Galleriet på Røisheim

Stabburet på Røisheim ble restaurert i 2017 og gir oss gode muligheter for å tilby kulturelle opplevelser under oppholdet.
Gjennom vårt gode forhold til Galleri Zink (http://www.gallerizink.no/) på Lillehammer kan vi invitere til salgsutstilling hvert år med ulike kunstnere.

 

I 2018 kunne vise bilder av følgende kunstnere:  Sverre Koren Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Jørgen Platou Willumsen, Anne Kristine Thorsby, Rolf Nerli, Kristian Finborud og Hilde Aagaard.