Utstilling i Galleriet på Røisheim
807
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-807,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Utstilling i Galleriet på Røisheim

Category
Galleri, Kunst
About This Project

H.M. Dronning Sonja stiller ut egne kunstverk på Røisheim

Utstillingen, som ble holdt sommeren 2021 og omfattet grafikk og keramiske arbeider. Eiere og drivere av Røisheim er stolte over at H.M. Dronning Sonja takket ja til å stille ut sin kunst på Røisheim i sommer. Dette ble en spennende utstilling hvor både galleriet på stabbuet og tunet ble tatt i bruk. I ett av verkene har Dronningen latt seg inspirere av norske stavkirker og utgangspunktet er veggene på Vågå kirke.

På tunet på Røisheim står det i dag en nydelig krukke vi ervervet oss.

Utstillinger i Galleriet på Røisheim

Stabburet på Røisheim ble restaurert i 2017 og gir oss gode muligheter for å tilby kulturelle opplevelser under oppholdet.
Gjennom vårt gode forhold til Galleri Zink (http://www.gallerizink.no/) på Lillehammer kan vi invitere til salgsutstilling hvert år med ulike kunstnere.

 

I 2018 kunne vise bilder av følgende kunstnere:  Sverre Koren Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Jørgen Platou Willumsen, Anne Kristine Thorsby, Rolf Nerli, Kristian Finborud og Hilde Aagaard.