Sommerutstilling på Røisheim
1578
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1578,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Sommerutstilling på Røisheim

Category
Galleri, Kunst
About This Project

Sommerutstilling på Røisheim – 18. juni til 28. august

I samarbeid med Galleri Zink har vi åpnet årets utstilling på Røisheim. Det er blitt en spennende utstilling med både keramikk og grafikk. Kunstnerne som stiller ut er Johan Mæhlum og Anne Kristine Thorsby.

 

Den ville uberørte naturen er et utømmelig tema i arbeidene til Anne Kristine Thorsby. Jotunheimen har alltid vært en stor inspirasjonskilde i både hennes malerier og litografier. Hun formidler naturen energifullt og samtidig følsomt og inderlig.

 

Johan Mæhlum viser som sitt hovedverk i utstillingen en installasjon som består av hester i keramikk. Hestene bærer med seg sine sterke minner og erindringer fra sine liv. Alle er tilsynelatende like, men de bærer på sin egenart og individualitet. Flokken gjenspeiler vår menneskelighet i møte med alle hestene. I utstillingen blir hver enkelt hest tydelige fortellinger hvor vi kan betrakte og kjenne på de ulike personlighetene i møte med flokken.

Utstillinger i Galleriet på Røisheim

Stabburet på Røisheim ble restaurert i 2017 og gir oss gode muligheter for å tilby kulturelle opplevelser under oppholdet.
Gjennom vårt gode forhold til Galleri Zink (http://www.gallerizink.no/) på Lillehammer kan vi invitere til salgsutstilling hvert år med ulike kunstnere.

 

I 2018 kunne vise bilder av følgende kunstnere:  Sverre Koren Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Jørgen Platou Willumsen, Anne Kristine Thorsby, Rolf Nerli, Kristian Finborud og Hilde Aagaard.