Pakketilbud
1723
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1723,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Pakketilbud

Her finner du ulike pakker du kan booke og bestille!

Roisheim-bilde

Historiske
opphold

I år har Røisheim vært fredet i over 100 år!

Et besøk på Røisheim vil gi deg et opphold i historiske omgivelser, samtlige av våre gjesterom ligger i stuer rundt på tunet som er fredet, og alle har sin egen historie om hvorfor de er på tunet.  Når matklokken ringer klokken 1930 vil du kunne få høre Kjetil fortelle litt om Røisheims historie samt presentasjon av kveldens 4-retters meny.

roisheim-rom

Romantiske opphold

Inviter med din kjære på en romantisk opplevelse.

Her kan dere sammen ta en tur i fjellet enten rett fra tunet eller en vandring på Sognefjellet, her er det mange muligheter for å finne roen sammen.

Om dere velger vår romantiske pakke i et av våre rom med peis, kan dere nyte bobler foran peisen.

romantisk-opphold

En 3 dagers kortferie

Over Sognefjellet, Nord-Europas høyeste fjellovergang.

Kortferien starter i Lom på Røisheim Hotell som har sørget for hvile og god mat til «ferdanes folk» gjennom flere hundre år.
Neste dag fortsetter bilturen til Walaker Hotell, en perle rett ved fjorden i den idylliske bygda Solvorn i Luster kommune.

Sykkelturer på Sognefjellet og i Bøverdalen

For de spreke syklister er Sognefjellet et eldorado. Sognefjellsvegen begynner ved Røisheim ( 513 moh) og snor seg ganske slakt oppover og vestover i Bøverdalen.

Etter avkjøring til Leirdalen ( 730 moh) begynner stigningene for alvor opp til det høyeste punktet Fantesteinen ( 1434 moh). Turen gir et fantastisk skue og god trening å sykle innover med Jotunheimens høyeste topper både til høyre og venstre.

 

Ønsker du en litt lettere tur, kan vi anbefale å ta av inn Leirdalen, til Leirvassbu ca 11 km fra Røisheim. Deretter ca 15 km på privat godt opparbeidet grusvei. Vi anbefaler en kopp kaffe og kanskje en liten fottur fra Leirvassbu.

Vi anbefaler også en litt lettere sykkeltur fra Røisheim til Lom via Solsidevegen.

Dersom du ikke har med sykkel kan det leies i Lom.