Vi søker dyktige medarbeidere til sommersesongen 2023.
Vi trenger medarbeidere som ønsker å være med på å gi gjestene våre en god hotellopplevelse på Røisheim og som de vil huske lenge.
Send oss gjerne en epost, eller ring oss.
post@roisheim.no eller ring oss på 482 37 931
Kjetil Magnussen og Lise Rolland har samlet mye kunnskap og bred erfaring fra hotell-og restaurantbransjen. Kjetil som kokk, kjøkkensjef og soussjef på Kleivstua Hotell og Sundvolden Hotell. Han har også drevet eget bakeri. Lise er hotellfagutdannet og har en Master i anvendt organisasjonspsykologi fra BI i tillegg til mange års erfaring som servitør, hovmester og assisterende hovmester i inn og utland. Lise og Kjetil fremhever spesielt at de er glade i norsk mat og norske mattradisjoner med en tidsriktig vri. Hver kveld serveres en variert tre- eller fire retters meny som kombinerer lokale råvarer og norske mattradisjoner både fra øst og vest i Norge.
Kjetil og Lise ønsker alle hjertelig velkommen til Røisheim og gleder seg til å møte både tidligere og nye gjester. De ønsker å gi alle en god opplevelse på Røisheim med minner det er verd å ta med seg videre.
På vei over den lunefulle Sognefjellsveien var det ikke uvanlig at både veifarende, embetsmenn og handelsreisende stoppet på Røisheim i Bøverdalen for å hvile. Røisheim var skysstasjon fra 1858 og bidro til søvn og hvile for både reisende, kusker og hester. Skysstasjonens funksjon gikk gradvis over til et hvilested for fjellturister og dagens reisende – enten de skal mellom øst og vest eller bestige en av de mange toppene i Jotunheimen. Slik ble turismen oppdaget og siden har det ikke stoppet. Første gang nevnt i historiske dokumenter fra 1600 tallet. Bygningene og tunet som ble fredet i 1923, gir en helt spesiell ro og atmosfære.