Lyst til å jobbe som hotellmedarbeider neste sommer?
1323
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1323,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Jobbe med oss i 2023?

Kunne du tenke å jobbe som hotellmedarbeider hos oss i sommersesongen?

Vi søker dyktige medarbeidere til sommersesongen 2023.

Vi trenger medarbeidere som ønsker å være med på å gi gjestene våre en god hotellopplevelse på Røisheim og som de vil huske lenge.

Send oss gjerne en epost, eller ring oss.

 

post@roisheim.no eller ring oss på 482 37 931

 

Velkommen!

Vertskapet på Røisheim

Fra og med sesongen 2020 vil Kjetil Magnussen og Lise Rolland ønske velkommen som vertskap på Røisheim Hotell.

Kjetil Magnussen og Lise Rolland har samlet mye kunnskap og bred erfaring fra hotell-og restaurantbransjen. Kjetil som kokk, kjøkkensjef og soussjef på Kleivstua Hotell og Sundvolden Hotell. Han har også drevet eget bakeri. Lise er hotellfagutdannet og har en Master i anvendt organisasjonspsykologi fra BI i tillegg til mange års erfaring som servitør, hovmester og assisterende hovmester i inn og utland. Lise og Kjetil fremhever spesielt at de er glade i norsk mat og norske mattradisjoner med en tidsriktig vri. Hver kveld serveres en variert tre- eller fire retters meny som kombinerer lokale råvarer og norske mattradisjoner både fra øst og vest i Norge.

Kjetil og Lise ønsker alle hjertelig velkommen til Røisheim og gleder seg til å møte både tidligere og nye gjester. De ønsker å gi alle en god opplevelse på Røisheim med minner det er verd å ta med seg videre.

 

Om Kjetil Magnussen i GD

En historie å ta vare på

Kulturhistorisk opphold i helt spesielle omgivelser. Et opphold på Røisheim i dag er en reise i historie, med dagens krav til komfort.

På vei over den lunefulle Sognefjellsveien var det ikke uvanlig at både veifarende, embetsmenn og handelsreisende stoppet på Røisheim i Bøverdalen for å hvile. Røisheim var skysstasjon fra 1858 og bidro til søvn og hvile for både reisende, kusker og hester. Skysstasjonens funksjon gikk gradvis over til et hvilested for fjellturister og dagens reisende – enten de skal mellom øst og vest eller bestige en av de mange toppene i Jotunheimen. Slik ble turismen oppdaget og siden har det ikke stoppet. Første gang nevnt i historiske dokumenter fra 1600 tallet. Bygningene og tunet som ble fredet i 1923, gir en helt spesiell ro og atmosfære.