Historisk opphold
1650
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1650,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Historisk opphold

Et besøk på Røisheim vil gi deg et opphold i historiske omgivelser

Historiske opphold

I år har Røisheim vært fredet i 100 år!

Et besøk på Røisheim vil gi deg et opphold i historiske omgivelser, samtlige av våre gjesterom ligger i stuer rundt på tunet som er fredet, og alle har sin egen historie om hvorfor de er på tunet. Noen er flyttet fra den andre siden av Bøvra.

Når matklokken ringer klokken 1930 vil du kunne få høre Kjetil fortelle litt om Røisheims historie samt presentasjon av kveldens 4-retters meny.

 

Vi servere ofte retter av hjort fra Bøverdalen.

Oppholdet inkluderer

Et besøk på Røisheim vil gi deg et opphold i historiske omgivelser

Overnatting

 

Kveldens 4-retters middag

 

Frokost

 

Lage med seg nistepakke til dagen utflukt og få termosen fylt med kaffe, te eller toddy.

Stillhet og natur

– lett tilgjengelig ved Sognefjellsveien

Røisheim er et sted der naturen og den unike atmosfæren har hovedrollen. Vi ønsker å invitere til å nyte fjellet i fred og ro og til den gode samtalen over middagsbordet – både med de du reiser sammen med eller nye bekjentskaper i peisestuen. Den spesielle arkitekturen gir rammen for et godt opphold. Selv om stedet er lett tilgjengelig fra hovedveien, senker roen seg umiddelbart når du kommer inn på tunet på Røisheim.  Det er ikke TV eller radio på rommene, men mulighet for tilknytning til Wi-Fi.

Nyt roen i tradisjonsrik arkitektur med høy standard!

Vår matfilosofi

Når kokken ringer med matklokken, er det klart for middag. Vi serverer en spennende tre- eller fireretters middag av høy kvalitet i den gamle tømmerspisestuen i hovedhuset på Røisheim.

Til middag vil vi servere deg fisk fra fjorden, kjøtt fra fjell og bygder, lokale urter fra omegn og sopp fra Krokskogen for å nevne noe. Bruk av råvarer og smaker fra naturens skattkammer vil være ett naturlige utgangspunktet for alt som serveres hos oss. Vi gjør alt vi kan for å ta vare på de originale smakene i råvarene.

 

All mat som serveres vil være laget fra grunnen av og vi vil benytte oss av førsteklasses råvarer ut fra sesong og tilgang. Hos oss vil du få servert tradisjonell mat med vår tids vri.

 

Vi ønsker å tilby våre gjester god, hjemmelaget mat basert på lokale råvarer og tradisjoner.

 

Vi vet at en god opplevelse er et minne man vil ta med seg i lang tid, og vi vil gjøre vårt ytterste til at ditt opphold hos oss er noe du vil huske lenge. Vi ønsker at middagen du spiser hos oss vil gi deg glede av å nyte norsk tradisjonsmat i tidsriktig tilberedning. Du skal kunne kose deg med hver en rett og glede deg med forventning til neste blir servert. Dagens middag vil alltid presenteres for alle gjestene samlet og du vil få vite hvor råvarene kommer fra.

 

Vi ønsker også at du skal huske smaken av det hjemmebakte brødet du nyter til frokost, med hjemmelaget syltetøy eller noe annet av den innholdsrike bufféen vår. Du skal glede deg til å åpne matpakken og nyte den ekstra skiven med noe godt på, enten du er på fjellet eller i bilen til ditt neste reisemål.

 

Vi vil at oppholdet på Røisheim blir med i minnene dine for alltid.

 

Velkommen til en smak av øst og vest!

Frokost, matpakke og festmeny på kvelden

Hver kveld serverer vi en 3 eller 4 retters festmeny. Lokale råvarer og tradisjoner står i sentrum, men vi håper du vil la deg overraske av en moderne vri.

 

Til frokost serverer vi en buffet, der du også får muligheten til å lage deg en deilig matpakke til dagens tur, enten du skal i fjellet eller på biltur.