Tage Koch Jensen og Maja Hydal er nytt vertskap på Røisheim i 2024.
Med lidenskap for god mat og unike opplevelser vil de fortsette Røisheims tradisjon med å respektere stedets historie og begeistre besøkende.
"Vi gleder oss til å ønske nye og gamle gjester velkommen"
Maja er utdannet kokk med erfaring fra restaurant og hotelldrift i Frankrike og Danmark. På Røisheim vil Maja primært ta av seg gjestene og hotelldriften.
Tage er utdannet kokk i Danmark og Frankrike. Han har erfaring fra den femstjerners restauranten Resumé i Svendborg og fra Kleivstua i Norge. På kjøkkenet ønsker Tage å kombinere det franske kjøkken med det nordiske, gjerne med lokale råvarer man kan sanke.
Vi hjelper deg gjerne med spørsmål og henvendelser du skulle ha i forbindelse med ditt besøk hos oss. Send oss en melding og vi tar kontakt. Evaluer oss gjerne etter besøket.
Du finner Røisheim like ved Sognefjellsveien, en av Norges Nasjonale Turistveier som går mellom mellom Lom i Gudbrandsdalen og Luster i Sogn.
Det er ca 15 km fra Lom til Røisheim.
Valdresekspressen har 6 avganger fra Oslo til Lom hver dag og flere avganger fra Gardermoen Lufthavn (OSL).
Nor-Way Bussekspress kjører til Lom, Sogndal og Øvre Årdal.
Sommerstid går det ruter til Røisheim fra Otta, Årdal og Sogndal.
Få en 360 rundtur på tunet med Google - trykk på kompassnålen og se deg rundt.