Randonee og skiturer
1109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1109,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Randonee og skiturer

Vårskiturer

Røisheim er det perfekte utgangspunkt for vårskiturer
– enten på fjellski eller randonee.

Med Røisheim som komfortabel base, er toppene på Sognefjellet, Visdalen og Leirdalen bare en kort kjøretur unna. Med base på Røisheim kan turen tilpasses vær-, snø- og vindforhold. Ofte er det le i Leirdalen selv om det blåser godt på Sognefjellet. Leirdalen har også svært korte innmarsjer og mange tilgjengelige topper – en del av dem over bre.

 

Sognefjellet har et stort utvalg av 2000 meters topper tilgjengelig – både for den erfarne skikjører og de mer moderate.

 

Den enkleste og mest tilgjengelige toppen på Sognefjellet er Vesle Breatind – ofte med kvistet løype litt sent i sesongen. Godt egnet for nybegynnere. Storebjørn og Veslebjørn er også tilgjengelige og populære topper. Loftet og Galdhøpiggen er også flotte mål for randoneere. Fra Røisheim til innmarsj på Sognefjellet er det ca. 20 min. i bil.

I samarbeid med Aktiv i Lom kan vi også formidle guider til våre gjester.
Dette må bestilles på forhånd.

God stemning etter skituren

God stemning i tunet etter skituren. Vi tilbyr uteservering når været tillater.

Det er deilig å nyte en forfriskning i solveggen etter turen, og ikke minst løse opp i stive muskler i badestampen etterpå. Vår 4 retters middag smaker aldri så godt som etter en lang dag i fjellet.

For større selskaper som reiser sammen, kan vi også åpne låven og baren der for å skape god stemning og after-ski innendørs.

Sommerski

Galdhøpiggen sommerskisenter er åpent normalt fra mai – november.

Skianlegget ligger på bre og så høyt at snøen normalt holder seg godt gjennom hele sommeren. Har du barn som skal trene alpint i sommer og samtidig har lyst til å unne deg litt komfort – er Røisheim det perfekte stedet. Det er bare 2-3 km. Fra Røisheim til der Juvassvegen tar av. Ca. 20 minutters kjøring helt frem.