Ledermøter og strategisamlinger
673
post-template-default,single,single-post,postid-673,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Ledermøter og strategisamlinger

Ledermøter og strategisamlinger

På Røisheim får tankene, kreativiteten og de gode samtalene godt spillerom. Mange velger å legge strategisamlinger eller andre temamøter utenfor kontoret, for å kunne tenke friere og ikke bindes opp i daglige rutiner. Få steder får tankene så fritt spillerom som på Røisheim ved foten av Jotunheimen.

Rammen rundt møtene er preget av historiens lange linjer, men vi tilbyr også alle moderne fasiliteter som Wi-Fi tilknytning og muligheter for presentasjoner i møterommene.

Vi tilbyr konferansepakker. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud.

Våre tilbud vil omfatte:

• 4 romslige  gruppe- og konferanserom. For grupper på over 20 personer reserverer vi hele 2. Etg.
• Overnatting i dobbelt rom ( kr 300 tillegg for enkeltrom)
• Deilig frokost buffet
• Matpakke
• Kaffe i møterommene, isvann og kake til ettermiddagskaffen
• 4 retters fest middag

Etter avtale serveres lunsj, frukt i møterommene og muligheter for øl og snacks før middag. Dette faktureres separat. Vi har avtaler med turguider og kan i samarbeid med dere sette sammen en konferanse med ulike aktiviteter.

Kontakt oss for priser og pakkeløsninger eller bestill opphold direkte her.

Kombiner med sosiale aktiviteter

Seminaret kan kombineres med sosiale aktiviteter – enten for kollegaene eller også med ektefeller i helgen.

På Låven har vi plass til inntil 75 personer og kan tilby bar, dans og servering for din bedrift der.

Tur til Galdhøpiggen er alltid en populær aktivitet. Det er mange som fortsatt ikke har vært på toppen av Norges høyeste fjell. Dette er en overkommelig tur i sommerhalvåret fra Juvasshytta. Vi kan formidle egen fører over breen.

Vi kan også arrangere andre toppturer både på ski og til fots – med ulik vanskelighetsgrad. Turen fra Røisheim til Raudbergstulen til fots tar ca 2 timer og starter på tunet!

Andre fritidsaktiviteter som kan arrangeres er lerdueskyting. Vi kan også formidle foredrag om nærområdets historie og geologi.

Lom Sentrum har en særpreget byggeskikk og er vel verd et besøk. Vi kan anbefale et besøk på Bakeriet i Lom!

Business and pleasure?

Kanskje ønsker dere å kombinere seminaret med et eget festarrangement eller et sosialt arrangement med ektefeller. For våre konferansegjester tilbyr vi overnatting, frokost, matpakke og 4 retters middag i helgen til kr. xxx pr. person i dobbeltrom. Vi kan også tilby hyggelige familiepakker.

Vi skreddersyr konferansen og oppholdet til de behov dere har – bare ta kontakt – så finner vi gode løsninger.

Litt praktisk info:

Røisheim har 25 rom. Vi kan dekke til 56 personer i spisesalen og inntil 70 personer fordelt på 2 rom. Vi har også innredet en egen bar og danselokale i Låven.

Vi kan tilby svært gode og romslige konferansefasiliteter for grupper inntil 20 personer.
Vi har flere grupperom og reserverer gjerne hele andre etasje for bedrifter med mer enn 20 overnattende gjester.

Adkomst er enten med egen bil eller tog til Otta og buss/taxi derfra ( ca 1 time). Vi kan tilrettelegge for transport – også fra Røisheim og til ulike turmål.

For eksempler på teambuilding eller andre aktiviteter – se Aktiviteter ( lenke til egen side )

Røisheim består av til sammen 14 fredede bygninger – alle litt ulike og med en særpreget atmosfære. De aller fleste av rommene har badestamp og noen egen peis.

Peisestuen innbyr til hyggelige samtaler etter middag. Peisvarmen fra klebersteinspeisen har gitt inspirasjon til gode dialoger i flere hundre år og inspirerer alle våre gjester til hyggelig samvær.

Vi er kjent for velsmakende mat i pakt med norske mat tradisjoner. Hver kveld serveres en 3 eller 4 retters meny i spisestuen

Kontakt oss for en prat – vi kan lage et helt spesielt arrangement for deg og din bedrift.